Valhalla

Valhalla är vår största stuga och består av två våningar om totalt 80m2. På övervåningen finns två dubbelrum (Valhalla 1 & 2) samt dusch och toalett. På nedervåningen finns ett stort samlingsrum med matplats, soffor, ett välutrustat kök samt dusch och toalett.

I de två dubbelrummen finns två enkelsängar med möjlighet till en extra säng i varje rum. Ni kan välja att hyra ett dubbelrum för max tre personer och då delar ni stugan med andra gäster och har då tillgång till det gemensamma köket på nedervåningen. Det finns även möjlighet att boka hela stugan och då kan ni vara upp till sex personer.
Midgård

Midgård ligger mittemot Valhalla och består av ett stort rum och två mindre sovrum. Sovrummen är utrustade med moderna våningssängar där den undre bädden är större än den övre. Stugan är på totalt 40m2.

Allrummet består av köksavdelning med matplats samt soffhörna med kamin. Sofforna är även möjliga att bädda ut till två extra bäddar. I Midgård finns det även dusch och toalett.
Utgård

Utgård är vår första stuga och har sovplatser för två personer (ej våningssängar). Stugan är utrustad med ett litet kylskåp, kokplattor, vattenkokare, stöveltorkare och köksutrustning. Toalett finns utanför stugan i en tillbyggnad. Ni har också tillgång till en stor vedeldad bastu varje kväll. Det finns inte separat dusch utan tvagning sker i bastun. Utgård används främst av våra guider.Vedeldad bastu & butik

På campen finns en stor vedeldad bastu som ingår i vissa paket och även går att hyra separat. På campen har vi även en mindre butik med en del kläder och fiskeutrustning.