Vi samlas klockan 09:30 i Funäsdalen och helikoptern flyger ut oss till en av de få godkända landningsplatserna. Från landningsplatsen är det en kort vandring till det som kommer bli vårt basläger under helgen. Under fisket gör vi dagsturer från baslägret. En erfaren fiskeguide finns med hela tiden och ser till att du får en underbar upplevelse med tips och råd kring fisket. Vi bor i tältkåta och guiden lagar all mat.

Fiskeutrustning, sovsäck, liggunderlag, vadarbyxor och ryggsäck finns att hyra. Vi ger gärna förslag på utrustning och det är lämpligt med flugspö klass 5/6. Guiden är erfaren flugfiskeinstruktör, med stor känsla för service.

Sista dagen hämtar helikoptern oss efter frukost och vi räknar med att vara tillbaka i Funäsdalen omkring 11-tiden. Observera att alla tider är preliminära och väder och vind kan göra att helikoptern blir försenad.

Den här turen genomför vi som en eller flera gruppresor varje år samt för privata grupper. 4 dagar / 3 nätter för privata grupper kostar: 1-3 personer: 29 985 kronor per grupp, 4-7 personer: 55 965 kronor per grupp. Under 2020 kör vi turerna onsdag till lördag, kontakta oss för diskussion om datum.

Kommande gruppresor:

Datum Pris per person Platser kvar Boka
29 juli-1 augusti 2020 6746 kr sista minuten pris - (ord pris 8995) 1 Boka nu>
Presentkort 9495 kr Köp nu>

Priset inkluderar:
- Helikoptertransfer t/r från Funäsdalen
- Fiskeguide
- Fiskekort
- Boende i tältkåta
- Alla måltider
- Tillgång till flytring

Priset inkluderar inte:
Transport till och från Nordic Footprints och Funäsdalen, fiskeutrustning, kläder och övrig personlig utrustning.

Tillval
Flugfiskekurs innan resan (ink boende på camp NoF)1495 kr
Ankomst med boende dagen innan (på Camp NoF)795 kr
Hyra flugfiskeutrustning (exkl flugor)400 kr
Hyra vadarbyxor300 kr