Om oss

Välkommen till norra Dalarna

Familjeföretaget Nordic Footprints startades våren 2007 med målet att erbjuda välpaketerade naturupplevelser med fokus på jakt, fiske och vandringar. Vår bas ligger i Husvallgölen, mellan Sälen och Särna. På plats i Husvallgölen arbetar Samuel Jakoby, som är utbildad naturguide med ett stort intresse för naturen.

Grundstenen i alla våra upplevelser är personlig service, små grupper, trevligt boende, god mat och självklart en bra upplevelse ute i naturen!

Vi lär dig flugfiska från grunden eller förbättrar dina kunskaper. Med max fyra personer per guide under två dagar i norra Dalarna lär vi dig den ädla konsten att flugfiska. Har du redan alla kunskaper du behöver, varför inte följa med på en flugfiskeresa till den svenska fjällvärlden. I år arrangerar vi resor till Fulufjället, Rogen och Ritsem. Max 6 personer per grupp!

På vår hemsida finner du färdiga paket som är redo att upplevas. Eller varför inte bli inspirerad och skapa ditt eget äventyr?

Vi tar emot grupper utav alla storlekar så varför inte planera din nästa teambuilding tillsammans med oss och ge dina medarbetare eller kunder en trevlig naturupplevelse.

Vår logotyp och bilder som får användas i artiklar om oss samt av våra återförsäljare finns här.


Samuel Jakoby
Guide and delägare